Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

De Persmachine van de hoge snelheids Farmaceutische Tablet/Automatisch met de Pers die van de de Tabletpil van Matrijzenemblemen Machine maakt

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Lisen
Certificering: BV
Modelnummer: LS200T
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 35-65 werkdagen
Betalingscondities: TT, LC
Levering vermogen: 20000/Year
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Werkdruk: ≤200T Vullende diepte: ≤150mm
Productnaam: De veterinaire Farmaceutische Machine van de Tabletpers Toepassing: Tabletpers
Productvorm: Multi-holtevorm Ben te vormen van toepassing: Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd
Norm: BV Type: Hydraulische Tabletpers
Hoog licht:

de machine van de pillencompressor

,

de persmachine van de tabletpil

Productomschrijving

De Persmachine van de hoge snelheids Farmaceutische Tablet/Automatisch met de Pers die van de de Tabletpil van Matrijzenemblemen Machine maakt

 

De machine van de tabletpers kan worden gebruikt om divers poeder, schroot, afvalresidu zoals verpulverde steenkool, ijzerpoeder etc. te onderdrukken, cokeskolen, aluminiumas, ijzer het indienen, ijzeroxideschaal, koolstofstof, gepoederde koolstof, slakken, gips, ganggesteente, modder, porseleinaarde, actieve koolstof, cokeswind. Het kan het kolengruis, het houtskoolpoeder en het zwartsel aan verschillende vormen, zoals vierkant, bal, ei, brood, hoofdkussen, briketvormen etc. drukken. Er zijn vele verschillende soorten vormen, zodat kunnen wij ook vormen volgens uw behoeften maken.

 

De Machinesco. van Jiangsujintan Lishen, Ltd, is een uitvoerige privé technologieonderneming die de functies van de machineonderzoek integreert van de tabletpers, ontwerp, ontwikkelt zich, productie en verkoop. Wij bevestigen altijd de bedrijfsfilosofie eerst van „kwaliteit, beloven aan de dienst, eerlijk beheer, tevredenstellen de behoeften van klanten“ en „streef perfectie na, houd verbeterend, en constant vernieuwend. De naverkoopdienst van uitstekende kwaliteit en de technische opvolgendewerken verwijderen zorgen van de meeste klanten.

 

De Machineeigenschappen van de tabletpers

 

Deze machine wordt ontworpen voor het drukken om tabletten van diverse soorten korrelige materialen. Het is primaire machine om gegroepeerde productie van tabletten te passen.
Tijdens verrichting, kunnen de snelheid van de torentjeomwenteling, de diepte van het het vullen materiaal en de dikte van de tabletten worden aangepast.
De mechanische buffereenheid zal stempels en apparaten overbelastingsschade verhinderen.
Een eenheid van de poederzuiging is in bijlage om in het overblijvende poeder te nemen kan worden geëlimineerd en het verzamelde poedermateriaal kan worden opnieuw gebruikt.
Met oliezegelring op stempels, verhinder olie van het verontreinigingstablet en poeder lekkage.
Met stofzegelring op stempels, vermijd poederlekkage van torentjelijst.
Het is uitgerust met veranderlijk de controleapparaat van de frequentiesnelheid voor elektrocontrole, geschikte verrichting, het regelmatige lopen, is het veilig en nauwkeurig.
Het is uitgerust met het apparaat van de overbelastingsbescherming, wanneer de drukoverbelasting, het kan automatisch ophouden.

 

Het gebruiken van Gidsen:

1. Controleer vaak de kwaliteit van de tablet tijdens gebruik. Als er de ruwe rand is, wale en de ongelijke dikte, controleert op tijd de matrijs. Gebruik niet de niet-overeenkomende producten tenzij de machine beschadigd is.
2. Gebruik niet de natte materialen vermijden vernietigend machine.
3. In het geval van tablet die overslaat, raken de stagnatie en andere mislukkingen, met hand om geen verwonding te vermijden.
4. Wanneer het opnieuw vullen van de olie, maak niet de olieoverstroming of zelfs daal op de oppervlakte van de werkende bank of rond de matrijs tenzij de kwaliteit van tabletten wordt beïnvloed.
5. Wanneer het inschakelen van voeding, zorg ervoor de richting van de wielomwenteling is hetzelfde als gewezen op hekel. Loop in omgekeerde richting om geen schade aan de delen te verhinderen.

 

Technische Parameters:

Productiecapaciteit 3-5molds/min (de daadwerkelijke snelheid volgens het vereiste van het productproces)
Werkdruk ≤200T (1. stap-minder aanpassing 2. kan tweerichtingskompres zijn)
Het werk Slag Op stroke≤250mm, benedenstrokes≤150mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Vullende Diepte ≤150mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Productvorm Aangepast volgens de tableteigenschappen (multi-Holtevorm)
Ben te vormen van toepassing Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd (geschikt voor een verscheidenheid van vormen)
Motormacht 18. 5kw 22kw (Servo)
Weight&Size Ongeveer: 4800kg 2500mm*1100mm*2100mm (L*W*H)

 

Toepassing:

Landbouw: Voerblok, meststoffentabletten, dierlijk voedsel, dierlijke zoute lik
Elektronikabatterijen: Thermistor, de componenten van geïntegreerde schakelingen, steenkoolhoudende borstelfilms…
Gezondheidsproducten: calcium, propolis tabletten, bruisende tabletten, badzouttabletten…
Chemisch product: de desinfectietabletten, insektenwerend middelfilms, mottebal, detergentia, fragrances, katalysators, metallurgiepoeder, glaspoeder, ceramische poederproducten, kunstpoeder, schuren rond blok, magnetische materialen…

De Persmachine van de hoge snelheids Farmaceutische Tablet/Automatisch met de Pers die van de de Tabletpil van Matrijzenemblemen Machine maakt 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn