Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : Amanda

Telefoonnummer : 15861898425

WhatsApp : +15861898425

Free call
Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

„Kwaliteit als wortel, eerlijkheid als basis, deugd zoals eerst, geloof zoals levend“.

Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Lishen Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000 Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Machinesco. van Jiangsujintan Lishen, Ltd, is een uitvoerige privé technologieonderneming die de functies van de machineonderzoek integreert van de tabletpers, ontwerp, ontwikkelt zich, productie en verkoop.

Wij bevestigen altijd de bedrijfsfilosofie eerst van „kwaliteit, beloven aan de dienst, eerlijk beheer, tevredenstellen de behoeften van klanten“ en „streef perfectie na, houd verbeterend, en constant vernieuwend. De naverkoopdienst van uitstekende kwaliteit en de technische opvolgendewerken verwijderen zorgen van de meeste klanten.

 

Na de inspanningen en de verrichting van verscheidene jaren, hebben wij vertrouwen en steun van onze brede klanten gewonnen.

De producten toepasselijke industrie: Landbouw, chemische producten, keramiek, voedsel, elektrische batterij, gezondheidszorgproducten, electrics, hardware enz.

Wij hebben geavanceerd productiemateriaal en houden een hoogte - kwaliteits technisch team. Ons leidend principe is „Nadruk op kwaliteit, houdt onze woorden“ om aan onze brede klanten goede producten, de dienst van uitstekende kwaliteit te verstrekken, en verplichting-georiënteerd.

 

De producten die wij krijgen karakters van geavanceerd technisch, eenvoudige structuur, betrouwbaar en praktisch hebben geproduceerd, zijn dus goed - ontvangen.

Wij heten oprecht elke klant welkom om te komen en ons bedrijf te bezoeken en zaken te bespreken. Wij hopen wij konden hebben

kans samen met u werken om rooskleurigere toekomst tot stand te brengen.

 

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Geschiedenis

De Machinesco. van Jiangsujintan Lishen, Ltd, wordt erkend als een belangrijke het materiaalfabrikant van de tabletpers. Ons bedrijf wordt opgericht in Changzhou, Jiangsu, China, met de ervaring van meer dan 10 jaar in de de machineindustrie van de tabletpers. Dit staat ons toe om onze zaken op een goed-geplande manier uit te breiden. Wij bieden nu een uitvoerige gehele productielijn van de persmachines van de kwaliteitstablet aan concurrerende prijzen aan.

 

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ook nadat de machine in uw fabriek aankomt, zullen wij onze technicushulp u installatie sturen en zuiveren machine, maar gekost aan de kant van de klant.

Wij zijn welkome buitenlandse en binnenlandse klanten om onze fabriek te bezoeken. Kies ons u zal krijgen goede suggesties, goede technicus, de goede naverkoopdienst.

Dienst

De Machinesco. van Jiangsujintan Lishen, Ltd, heeft een energiek en professioneel team, kan u verstrekken one-stop technische dienst. En kan naar maat gemaakt ontwerp maken om de eis van de gebruiker omhoog aan te passen specificatie.

 

Ook bieden wij professionele productie en oplossing op de verschillende machines van de tabletpers aan. Het normale proces is zoals hieronder:

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij hebben techniekteam ervaren, die in de machinesontwerp van de tabletpers ervaren zijn. Elke ingenieur heeft minstens tien jaar machinaal bewerkend en de ervaring van het verpakkingsgebied. Wij zijn uw extra technisch adviseurcentrum en zullen u helpen de beste kwaliteitsmachines selecteren. 

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

  • John Blonc

    John
  • Greg Henk

    Greg
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in