Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

Van de de Waspers van Integrted van de Olie niet Verontreiniging van de Machine de Onregelmatige Shpaed Hoge Prestaties

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Lisen
Certificering: BV
Modelnummer: LS1000T
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 35-65 werkdagen
Betalingscondities: TT, LC
Levering vermogen: 20000/Year
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Werkdruk: ≤1000T Vullende diepte: ≤400mm
Naam van het product: De tandmachine van de Waspers Toepassing: tabletpers
Productvorm: multi-holtevorm Ben te vormen van toepassing: Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd
standaard: BV Type: Hydraulische druk op Tablet PC
Hoog licht:

de machine van de poedercompressie

,

enige de compressiemachine van de stempeltablet

Productomschrijving

Van de de Waspers van Integrted van de Olie niet Verontreiniging van de Machine de Onregelmatige Shpaed Hoge Prestaties

 

De hydraulische machine is onze fabrieks pas ontwikkelde automatische tabletpressmachine, die korrelig, poeder-als materiaal in een verscheidenheid van algemene en speciaal-gevormde stukken kan samenpersen. Het is geschikt voor onderdrukking op grote schaal van producten die high-density vereisen, terwijl een multi-spaandermodule voor de productieindustrieën op grote schaal, materiaal, hoge precisie kan worden gebruikt, gemakkelijk om vormvervanging en installatie te leren. Hoge graad van automatisering. Alle acties door de microcomputerplc controle, ononderbroken automatisch. Kan behoorlijk worden aangepast om de tijd, druk, productdikte te onderdrukken.

 

Ons bedrijf is bezig geweest met het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging van de niet genormaliseerde machine van de tabletpers. Onze machine van de tabletpers heeft breed toepassingsgebied. Tegelijkertijd, de aanbiedings vormende verwerkende dienst. Wij hebben heel wat materiële tablet het samenpersen ervaring geaccumuleerd. Naast het aanbieden van de machine en de vorm van de tabletpers, kunnen wij ook wat technische ondersteuning op de machine van de tabletpers & vorm voor klanten geven.

 

Nadat de klant de machine van de tabletpers ontving, zullen wij schikken onze technicus naar uw fabriek u gaat helpen de machine zuiveren en ook uw arbeiders opleiden hoe te om het te gebruiken. De garantie voor deze machine zal één jaar zijn, zullen wij kwetsbare delen en de huis-aan-huisdienst door vrij binnen één jaar verlenen.

 

Het volledige hydraulische die systeem uit Taiwan, Hogere stabiliteit wordt ingevoerd, zodat het vermijdt olie lek en verontreinigend, kan het ook verzekeren de druk genoeg is, en de actie voor ononderbroken gesynchroniseerd is. Het werkende deel en de scheiding van een deel van het hydraulische systeem zijn onafhankelijke, non-polluting, automatische verwarmd, zodat kan het de machine duurzamer maken.

 

Technische Parameters:

Productiecapaciteit 2-4molds/min (de daadwerkelijke snelheid volgens het vereiste van het productproces)
Werkdruk ≤1000T (1. stap-minder aanpassing 2. kan tweerichtingskompres zijn)
Het werk Slag Op stroke≤800mm, benedenstrokes≤300mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Vullende Diepte ≤400mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Productvorm Aangepast volgens de tableteigenschappen (multi-Holtevorm)
Ben te vormen van toepassing Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd (geschikt voor een verscheidenheid van vormen)
Motormacht 37kw 50kw (Servo)
Weight&Size Ongeveer: 25000kg 4000mm*1200mm*3000mm (L*W*H)

 

 

Deze machine wordt ontworpen voor kleine pharmafabriek, gezondheidszorginstallatie, voedselinstallaties en de voorbereidingsruimten, kunnen worden gebruikt om stevige drugs zoals capsule, tablet, gelatineparel, zetpil, melktablet, suikergoed en hardware in te pakken. De gehele reeks is van compact ontwerp, mooie verschijning, vlotte verrichting en met geringe geluidssterkte. Wordt de gebruiks interne verwarmingsmethode om pvc te verzekeren gelijk verwarmd. Er is geen bel in de aluminiumfolie terwijl verwarmend en vandaar geen afval zal voorkomen.

 

Toepassingen

Landbouw: Voerblok, meststoffentabletten, dierlijk voedsel, dierlijke zoute lik
Elektronikabatterijen: Thermistor, de componenten van geïntegreerde schakelingen, steenkoolhoudende borstelfilms…
Gezondheidsproducten: calcium, propolis tabletten, bruisende tabletten, badzouttabletten…
Chemisch product: de desinfectietabletten, insektenwerend middelfilms, mottebal, detergentia, fragrances, katalysators, metallurgiepoeder, glaspoeder, ceramische poederproducten, kunstpoeder, schuren rond blok, magnetische materialen…

 

De hoofdtoepassing Deze machine is een type van enig-pers dubbel pers, ononderbroken automatische tabletpers voor het drukken van korrelige grondstoffen in tabletten. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de farmaceutische industrie en ook het chemische product, het voedsel, de elektronische, plastic en metallurgische industrieën. Kenmerk de machine is volledig-ingesloten, gemaakt van roestvrij staal, voldoen aan het G.M.P-vereiste het transparante vensters heeft zodat de persvoorwaarde kan duidelijk worden waargenomen en de vensters kunnen worden geopend. Schoonmaken en het onderhoud zijn gemakkelijker. De machine kan drukken niet alleen tabletten maar ook verschillende geometrische vormtabletten, ringvormige tabletten rond maken, en de tabletten kunnen de geïmponeerde brieven aan beide kanten hebben. Een eenheid van de machtszuiging is in bijlage om het overblijvende poeder tijdens verrichting te nemen zodat het stagnatiepoeder kan worden verzameld en worden opnieuw gebruikt. Een eenheid van de overbelastingsbescherming is inbegrepen in het systeem om de schade van de stempels en de apparaten te vermijden. De aandrijving van het de wormtoestel van de machine keurt volledig-ingesloten in olie ondergedompelde smering met lange levensduur goed, die dwarsverontreiniging verhinderen

 

FAQ

Q1: Hebt u handboek of verrichtingsvideo voor ons om meer over de machine te kennen?

Ja, niet alleen handboek of verrichtingsvideo, ook de video kunnen wij van het testen van het materiaal van onze verpakkende machine maken als uw verpakkingsgoederen gemakkelijker voor ons om van onze lokale markt te vinden.

Q2: Is de ingenieur beschikbaar overzee te dienen?

Ja, maar de reiskosten en het dagelijkse salaris worden betaald door klant. Zo om uw kosten te besparen, zullen wij u een video van de installatie van de alle bijzonderhedenmachine verzenden en zullen u tot het eind bijstaan.

Q3: Hoe kunnen wij over de machine ervoor zorgen kwaliteit nadat wij de orde zetten?

Vóór levering, zullen wij u de beelden en de video's voor u verzenden om de kwaliteit te controleren, en ook kunt u controlekwaliteit door zich of uw contacten in China komen.
Q4: Hoe kan ik uw machine voor mijn product weten wordt ontworpen?
Als u niet let op, kunt u ons steekproeven verzenden en wij zullen op onze persmachines testen. Tijdens die tijd, zullen wij video's en duidelijkere beelden voor u nemen. Wij kunnen u ook tonen online door video te babbelen.

Q5: Hoe ongeveer garantie en vervangstukken?

Wij verstrekken jaar 1-3 garantie en genoeg vervangstukken voor de machine, en de meeste delen kunnen in lokale markt ook worden gevonden, kunt u gemakkelijk van ons worden.
Q6: Hoe te om u te contacteren?
Gelieve te verzenden een onderzoek en wij zullen u binnen 24 uren contacteren.

 

 

Van de de Waspers van Integrted van de Olie niet Verontreiniging van de Machine de Onregelmatige Shpaed Hoge Prestaties 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn