Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

Kleine Tablet die Machine, volledig Automatische Kamfer maken die Machine maken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Lisen
Certificering: BV
Modelnummer: LS250T
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 35-65 werkdagen
Betalingscondities: TT, LC
Levering vermogen: 20000/Year
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: kamfertablet die machine maakt Ben te vormen van toepassing: Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd
Toepassing: tabletpers standaard: BV
Werkdruk: ≤250T Vullende diepte: ≤100mm
Productvorm: multi-holtevorm Type: Hydraulische druk op Tablet PC
Hoog licht:

volledig automatische kamfer die machine maken

,

kamfer die machine maken

Productomschrijving

Kleine Tablet die Machine, volledig Automatische Kamfer maken die Machine maken

 

1. Het hydraulische controlesysteem gebruikt systemen van een de geïntegreerde patroonklep en de betrouwbaarheid, lange levensduur, hydraulische schok is klein, vermindert het door buizen leiden en lek-punt verbindingen.

2. Het heeft zelfstandig elektrocontrolesysteem dat betrouwbare is, intuïtieve motie en gemakkelijk voor onderhoud.

3. Het belangrijkste lichaam van de centrale verwerkingseenheid keurt een hoog-starheidsstructuur door eindige elementenanalyse goed, en het machinaal bewerken gebruikt boring en malende centrum van een gegevensvloer, dat goede starheid en hoge precisie heeft.

4. De machine van de schrootpers hoofdzakelijk voor afval of het nieuwe briketteren van het metaalschroot, zoals aluminiumschroot, ijzerschroot wordt gebruikt, enz. die


Korte Informatie over Onze Machine van de Tabletpers:

Deze machine wordt ontworpen voor het drukken van tabletten van diverse korrelige materialen, die voor geneesmiddel wordt gebruikt, chemisch product, voedsel, het ziekenhuis, is de wetenschapsonderzoeksinstelling van toepassing op proef productie in laboratorium of opbrengst in kleine bedrag verschillende soorten tablet, suikerstuk, calciumtablet en tablet van abnormale vorm. Het kenmerkt een kleine Desktoptype pers voor het beweging veroorzakende en controle afdekken. Het kan ook gemakkelijk met handbediening zijn om worden gewerkt en worden gehandhaafd, klein volume, lichtgewicht. één reeks van stempel en DE wordt opgezet de diepte van de pers van de vullend materiaaltablet en de dikte van de tabletten kan aangepaste hoge precisie zijn van het vullen, laag-consumptie met geringe geluidssterkte van materiaal, en het werkt regelmatig. De minimumconsumptie van laboratoriummateriaal is enkel 200g.

1. Het buitendeel van de machine is volledig-ingesloten, en het wordt gemaakt van roestvrij staal, die aan het GMP vereiste voldoen.

2. Het heeft transparante vensters, zodat de persvoorwaarde kan duidelijk worden waargenomen en de vensters kunnen worden geopend. Schoonmaken en het onderhoud zijn gemakkelijker

3. De machine kan drukken niet alleen tabletten, maar ook verschillende geometrisch rond maken

vormtabletten, double-layered en ringvormige tabletten; de tabletten kunnen de geïmponeerde brieven aan beide kanten hebben

4. Alle controlemechanismen en apparaten worden gevestigd in één kant van de machine, zodat het gemakkelijker kan zijn te werken

5. Een overbelastingseenheid is inbegrepen in het systeem om de schade van de stempels en de apparaten te vermijden, wanneer de overbelasting voorkomt

6. De aandrijving van het de wormtoestel van de machine keurt volledig-ingesloten in olie ondergedompelde smering met lange levensduur goed, die dwarsverontreiniging verhinderen.

 

De Machinetechnologie en Voordeel van de tabletpers:

* Demoulding-Bescherming: Beschermend de samengeperste tablet goed, wat door ongepaste vormkrachten in de loop van productie worden beschadigd.

* Eenvormige Dichtheid: De eenvormige dichtheid van de samengeperste tablet kan door speciale technologie worden verzekerd.

* Verschillende laag verschillende kleur: Kan de tablet met verschillende lagen en verschillende kleuren samenpersen.

* Veelvoudige Productiecapaciteit: De productiecapaciteit kan vaak onder bepaalde voorwaarden worden opgeheven.

* Veiligheidsbescherming: Als één of andere abnormale voorwaarde voorkomt, zal het zal onmiddellijk zijn negatieve gevolgen tegenhouden en minimaliseren.

 

Technische Parameters:

Productiecapaciteit 3-5molds/min (de daadwerkelijke snelheid volgens het vereiste van het productproces)
Werkdruk ≤250T (1. stap-minder aanpassing 2. kan tweerichtingskompres zijn)
Het werk Slag Op stroke≤250mm, benedenstrokes≤100mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Vullende Diepte ≤100mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Productvorm Aangepast volgens de tableteigenschappen (multi-Holtevorm)
Ben te vormen van toepassing Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd (geschikt voor een verscheidenheid van vormen)
Motormacht 18. 5kw 22kw (Servo)
Weight&Size Ongeveer: 5200kg 3200mm*1200mm*2100mm (L*W*H)

 

 

Wij hebben een goed-ervaren team om de machine en het materiaal van de tabletpers en een professioneel ontwerpinstituut te vervaardigen. Met rijke ervaringen in de machines en het materiaalgebied van het tabletblok en aantallen professionele ingenieurs, hebben wij de machines van het tabletblok in verschillend tonnage ontworpen en ontwikkeld.
wegens onze goede krediet en dienst, hebben wij grote verwezenlijkingen in de afgelopen jaren gemaakt. Wij hebben zakenrelaties op lange termijn met vele klanten gevestigd en sommige van onze klanten hebben overzee ons om hun aankoopagentschap in China aangesteld te zijn.

 

Kleine Tablet die Machine, volledig Automatische Kamfer maken die Machine maken 0

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn