Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

Van de de Persmachine van de Eco Vriendschappelijke Hydraulische Macht niet de Verontreinigings Rendabele Sterke Reactiviteit

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Lisen
Certificering: BV
Modelnummer: LS250T
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 35-65 werkdagen
Betalingscondities: TT, LC
Levering vermogen: 20000/Year
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Werkdruk: ≤250T Vullende diepte: ≤100mm
Productnaam: De Persmachine van het malend Wielpoeder Toepassing: Tabletpers
Productvorm: Multi-holtevorm Ben te vormen van toepassing: Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd
Norm: BV Type: Hydraulische Tabletpers
Hoog licht:

compacte poeder dringende machine

,

de machine van het poedersamenpersen

Productomschrijving

 

Van de de Persmachine van de Eco Vriendschappelijke Hydraulische Macht niet de Verontreinigings Rendabele Sterke Reactiviteit 0

Van de de Persmachine van de Eco Vriendschappelijke Hydraulische Macht niet de Verontreinigings Rendabele Sterke Reactiviteit

 

De nieuwe pers van de type roterende tablet geeft u betere kwaliteit en prijs, automatische tabletpers voor het drukken van korrelige grondstoffen in

Deze machine is een enig-perstype, ononderbroken automatische tabletpers voor het drukken van korrelige grondstoffen in tabletten. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de farmaceutische industrie en ook het chemische product, het voedsel, de elektronische, plastic en metallurgische industrieën.

 

1. LISEN is met de persmachine velen jaren geleden bezig geweest. En wij hebben het R&D-team, dat ononderbroken productonderzoek en verbetering van tijd tot tijd uitvoert.
2. Elke procedure van het productieproces leidt onder het strikte systeem voor kwaliteitscontrole. Onze QC inspecteert elk van het inkomende materiaal en de gebeëindigde persmachine zorgvuldig, zodat wij de beste machine voor klanten kunnen leveren.
3. Van het ontwerp aan het produceren, wordt elke procedure strikt gecontroleerd, zodat die kunnen wij de productkosten optimaal, en de machine controleren van de aanbiedingspers op uw verzoeken met de beste kwaliteit en de concurrerendste prijs wordt gebaseerd. Win-win is ons uiteindelijk doel.

 

De Machinesco. van Jiangsujintan Lishen, Ltd, is een uitvoerige privé technologieonderneming die de functies van de machineonderzoek integreert van de tabletpers, ontwerp, ontwikkelt zich, productie en verkoop. Wij bevestigen altijd de bedrijfsfilosofie eerst van „kwaliteit, beloven aan de dienst, eerlijk beheer, tevredenstellen de behoeften van klanten“ en „streef perfectie na, houd verbeterend, en constant vernieuwend. De naverkoopdienst van uitstekende kwaliteit en de technische opvolgendewerken verwijderen zorgen van de meeste klanten.

 

De Machineeigenschappen van de tabletpers

1. Deze machine wordt ontworpen voor het drukken om tabletten van diverse soorten korrelige materialen. Het is primaire machine om gegroepeerde productie van tabletten te passen.

2. Tijdens verrichting, kunnen de snelheid van de torentjeomwenteling, de diepte van het het vullen materiaal en de dikte van de tabletten worden aangepast.

3. De mechanische buffereenheid zal stempels en apparaten overbelastingsschade verhinderen.

4. Een eenheid van de poederzuiging is in bijlage om in het overblijvende poeder te nemen kan worden geëlimineerd en het verzamelde poedermateriaal kan worden opnieuw gebruikt.

5. Met oliezegelring op stempels, verhinder olie van het verontreinigingstablet en poeder lekkage.
6. Met stofzegelring op stempels, vermijd poederlekkage van torentjelijst.
7. Het is uitgerust met veranderlijk de controleapparaat van de frequentiesnelheid voor elektrocontrole, geschikte verrichting, het regelmatige lopen, is het veilig en nauwkeurig.
8. Het is uitgerust met het apparaat van de overbelastingsbescherming, wanneer de drukoverbelasting, het kan automatisch ophouden.

 

Het gebruiken van Gidsen

1. Controleer vaak de kwaliteit van de tablet tijdens gebruik. Als er de ruwe rand is, wale en de ongelijke dikte, controleert op tijd de matrijs. Gebruik niet de niet-overeenkomende producten tenzij de machine beschadigd is.

2. Gebruik niet de natte materialen vermijden vernietigend machine.

3. In het geval van tablet die overslaat, raken de stagnatie en andere mislukkingen, met hand om geen verwonding te vermijden.

4. Wanneer het opnieuw vullen van de olie, maak niet de olieoverstroming of zelfs daal op de oppervlakte van de werkende bank of rond de matrijs tenzij de kwaliteit van tabletten wordt beïnvloed.

5. Wanneer het inschakelen van voeding, zorg ervoor de richting van de wielomwenteling is hetzelfde als gewezen op hekel. Loop in omgekeerde richting om geen schade aan de delen te verhinderen.

 

Technische Parameters:

Productiecapaciteit 3-5molds/min (de daadwerkelijke snelheid volgens het vereiste van het productproces)
Werkdruk ≤250T (1. stap-minder aanpassing 2. kan tweerichtingskompres zijn)
Het werk Slag Op stroke≤250mm, benedenstrokes≤100mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Vullende Diepte ≤100mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Productvorm Aangepast volgens de tableteigenschappen (multi-Holtevorm)
Ben te vormen van toepassing Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd (geschikt voor een verscheidenheid van vormen)
Motormacht 18. 5kw 22kw (Servo)
Weight&Size Ongeveer: 5200kg 3200mm*1200mm*2100mm (L*W*H)

 

Toepassing

Landbouw: Voerblok, meststoffentabletten, dierlijk voedsel, dierlijke zoute lik
Elektronikabatterijen: Thermistor, de componenten van geïntegreerde schakelingen, steenkoolhoudende borstelfilms…
Gezondheidsproducten: calcium, propolis tabletten, bruisende tabletten, badzouttabletten…
Chemisch product: de desinfectietabletten, insektenwerend middelfilms, mottebal, detergentia, fragrances, katalysators, metallurgiepoeder, glaspoeder, ceramische poederproducten, kunstpoeder, schuren rond blok, magnetische materialen…

 

 

Van de de Persmachine van de Eco Vriendschappelijke Hydraulische Macht niet de Verontreinigings Rendabele Sterke Reactiviteit 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn