Changzhou Jintan Lishen Macinery Co., Ltd

De automatische Machine van de Tabletpers/Coco-het Automatische Poeder die van de Baksteenbriket Hydraulische Persmachine vormen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Lisen
Certificering: BV
Modelnummer: LS25T
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: negotiation
Verpakking Details: houten geval
Levertijd: 35-65 werkdagen
Betalingscondities: TT, LC
Levering vermogen: 20000/Year
  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Van de de Meststoffen Automatische Tablet van veevoederbiotabs de Persmachine Toepassing: Tabletpers
Productvorm: Multi-holtevorm Ben te vormen van toepassing: Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd
Type: Hydraulische Tabletpers Norm: BV
Werkdruk: ≤25T Vullende diepte: 150mm
Hoog licht:

de machine van de tabletcompressie

,

De automatische Machine van de Pillenpers

Productomschrijving

De automatische Machine van de Tabletpers/Coco-het Automatische Poeder die van de Baksteenbriket Hydraulische Persmachine vormen

 

De hoofdtoepassing Deze machine is een enig-press/doule-perstype, ononderbroken automatische tabletpers voor het drukken van korrelige grondstoffen in tabletten. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de farmaceutische industrie en ook het chemische product, het voedsel, de elektronische, plastic en metallurgische industrieën. Kenmerk de machine is volledig-ingesloten, gemaakt van roestvrij staal, voldoen aan het G.M.P-vereiste het transparante vensters heeft zodat de persvoorwaarde kan duidelijk worden waargenomen en de vensters kunnen worden geopend. Schoonmaken en het onderhoud zijn gemakkelijker. De machine kan drukken niet alleen tabletten maar ook verschillende geometrische vormtabletten, ringvormige tabletten rond maken, en de tabletten kunnen de geïmponeerde brieven aan beide kanten hebben. Een eenheid van de machtszuiging is in bijlage om het overblijvende poeder tijdens verrichting te nemen zodat het stagnatiepoeder kan worden verzameld en worden opnieuw gebruikt. Een eenheid van de overbelastingsbescherming is inbegrepen in het systeem om de schade van de stempels en de apparaten te vermijden. De aandrijving van het de wormtoestel van de machine keurt volledig-ingesloten in olie ondergedompelde smering met lange levensduur goed, die dwarsverontreiniging verhinderen.

 

Technische Parameters:

Productiecapaciteit 4-6molds/min (de daadwerkelijke snelheid volgens het vereiste van het productproces)
Werkdruk ≤25T (kan tweerichtingskompres zijn)
Het werk Slag Op stroke≤250mm, Benedenstrokes≤150mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Vullende Diepte 150mm (1. stap-minder aanpassing 2. Aangepast gebaseerd op het verzoek van de klant. )
Productvorm Aangepast volgens de tableteigenschappen (multi-Holtevorm)
Ben te vormen van toepassing Ronde, vierkant, of speciaal-gevormd (geschikt voor een verscheidenheid van vormen)
Motormacht 5. 5kw 7. 5kw (Servo)
Weight&Size Ongeveer: 1600kg 1800mm*850mm*1800mm (L*W*H)

De automatische Machine van de Tabletpers/Coco-het Automatische Poeder die van de Baksteenbriket Hydraulische Persmachine vormen 0

Het gebruiken van Gidsen

1. Controleer vaak de kwaliteit van de tablet tijdens gebruik. Als er de ruwe rand is, wale en de ongelijke dikte, controleert op tijd de matrijs. Gebruik niet de niet-overeenkomende producten tenzij de machine beschadigd is.

2. Gebruik niet de natte materialen vermijden vernietigend machine.

3. In het geval van tablet die overslaan, raken de stagnatie en andere mislukkingen, met hand om geen verwonding te vermijden.

4. Wanneer het opnieuw vullen van de olie, maak niet de olieoverstroming of zelfs daal op de oppervlakte van de werkende bank of rond de matrijs tenzij de kwaliteit van tabletten wordt beïnvloed.

5. Wanneer het inschakelen van voeding, zorg ervoor de richting van de wielomwenteling is hetzelfde als gewezen op hekel. Loop in omgekeerde richting om geen schade aan de delen te verhinderen.

 

De hydraulische machine is onze de persmachine van de fabrieks pas ontwikkelde automatische tablet, die korrelig, poeder-als materiaal in een verscheidenheid van algemene en speciaal-gevormde stukken kan samenpersen. Het is geschikt voor onderdrukking op grote schaal van producten die high-density vereisen, terwijl een multi-spaandermodule voor de productieindustrieën op grote schaal, materiaal, hoge precisie kan worden gebruikt, gemakkelijk om vormvervanging en installatie te leren. Hoge graad van automatisering. Alle acties door de microcomputerplc controle, ononderbroken automatisch. Kan behoorlijk worden aangepast om de tijd, druk, productdikte te onderdrukken. Ons bedrijf is bezig geweest met het onderzoek, de ontwikkeling en de vervaardiging van de niet genormaliseerde machine van de tabletpers. Onze machine van de tabletpers heeft breed toepassingsgebied. Tegelijkertijd, de aanbiedings vormende verwerkende dienst. Wij hebben heel wat materiële tablet het samenpersen ervaring geaccumuleerd. Naast het aanbieden van de machine en de vorm van de tabletpers, kunnen wij ook wat technische ondersteuning op de machine van de tabletpers & vorm voor klanten geven.

 

Volledig CNC Controleontwerp:

Elke actie kan afzonderlijk worden geplaatst. Het speciale materiële tablet vormen zich kan door nauwkeurige controle en flexibele technologie worden opgelost

Volledig Intelligent Verrichtingsontwerp:

Productie het zuiveren wordt in werking gesteld door PLC touch screen, dat het hinderlijke proces in groot werkingsgebied kan snijden en de verrichting gemakkelijker maken.

Volautomatisch Materieel Vullend Ontwerp:

De vullende methode en de dosering kunnen intelligent worden gecontroleerd, snel en stabiel, die veel tijd en arbeid kunnen redden.

Geïsoleerd Hydraulisch Postontwerp:

De werkplaats van de oliecilinder en de mechanische werkplaats zijn Wederzijdse onafhankelijkheid, die olieverontreiniging verhinderen.

 

De Machinetoepassingen van de tabletpers:

  1. Landbouw: Voerblok, meststoffentabletten, dierlijk voedsel, dierlijke zoute lik
  2. Elektronikabatterijen: Thermistor, de componenten van geïntegreerde schakelingen, steenkoolhoudende borstelfilms…
  3. Gezondheidsproducten: calcium, propolis tabletten, bruisende tabletten, badzouttabletten…
  4. Chemisch product: de desinfectietabletten, insektenwerend middelfilms, mottebal, detergentia, fragrances, katalysators, metallurgiepoeder, glaspoeder, ceramische poederproducten, kunstpoeder, schuren rond blok, magnetische materialen…

De automatische Machine van de Tabletpers/Coco-het Automatische Poeder die van de Baksteenbriket Hydraulische Persmachine vormen 1De automatische Machine van de Tabletpers/Coco-het Automatische Poeder die van de Baksteenbriket Hydraulische Persmachine vormen 2De automatische Machine van de Tabletpers/Coco-het Automatische Poeder die van de Baksteenbriket Hydraulische Persmachine vormen 3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn